warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Mühendisi

Genmar

Satış Mühendisi

Genmar

İstanbul(Asya)(Sultanbeyli)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

117 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

117 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENMAR 1986 yılından beri sanayinin montaj, kalite güvence, boya ve kaynak alanlarında üreticilere verim ve kalite artırmaya, maliyet iyileştirmeye yönelik ürün ve bu ürünleri merkez alan mühendislik çözümleri sunmaktadır. Pazara sunduğu yüksek kaliteli ürünlerin yanında, asıl gücünü sahip olduğu ürün ve uygulama uzmanlığını kullanarak mühendislik çözümleri üretme ve geliştirme konusundaki tecrübesinden almaktadır.

GENMAR bünyesinde Yalın Üretim Çözümleri iş birimi tüm endüstriler için üretim ve lojistik süreçlerini çevik, verimli ve güvenli bir şekilde yönetilmesini sağlayan modüler sistemler geliştirmektedir. Alüminyum ve kaplamalı çelik borular, bağlantı elemanları ve makara modülleri kullanılarak müşteri ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak tasarlanan bu sistemler (modüler ve dinamik raf sistemleri) vakit kaybını, yer ve iş israfını önlerken aynı zamanda olası planlama ve yerleşim değişimlerine hızlı uyumu sağlarlar.

Şirketimizin Yalın Üretim Çözümleri iş biriminde Satış Mühendisi rolünde görev yapacak aşağıdaki niteliklere uygun ekip arkadaşı arıyoruz !

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Makine, Mekatronik, Malzeme-Metalurji vb. lisans programlarından mezun,
  • Alanında en az 2 yıl deneyime sahip,
  • İyi seviyede İngilizce bilgisine (yazılı ve sözlü) sahip,
  • MS Office programlarını ve CRM'i iyi düzeyde kullanabilen,
  • B sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanan,
  • İletişim becerileri yüksek, ekip çalışmasına yatkın,
  • Müşteri odaklı düşünebilen ve çözüm odaklı.

İş Tanımı

  • Sorumlu olduğu kapsama giren ana sanayi ve yan sanayi firmaları ile bu firmaların tedarikçisi olan makina imalatçısı, otomasyoncu, hat/tesis kurucu vb. firmalarla GENMAR’ı temsilen iyi iş ilişkileri kurmak.
  • Pazara yönelik SWOT analizi yapmak; rakiplerin ürünleri, organizasyonları ve stratejileri hakkında bilgi toplamak, endüstrinin ürettiği ürünler ve iş yapış yöntemlerine dair gelişen/değişen yönelimleri ve eğilimleri takip etmek, müşterilerin yeni proje yatırımlarını takip etmek,
  • Yeni müşteriler keşfetmek ve yeni satış fırsatları yaratmak için tüm imkanları değerlendirmek.
  • Müşteri sahasında proaktif satış faaliyetleri gerçekleştirerek müşteri ihtiyaçlarını doğru tespit etmek, müşterinin farkında olmadığı olası üretim yalınlaştırma, üretkenliği arttırma, ergonomik koşulları iyileştirme fırsatlarını keşfetmek, üretirken kazandıran değerli ve optimum çözümler geliştirmek.
  • Geliştirdiği çözümler için teknik, ekonomik ve ticari bilgileri içeren teklifler hazırlayarak zamanında müşterilere sunmak ve takip etmek.
  • Yeni ürün lansman faaliyetlerinin planlanmasına, organizasyonuna ve gerçekleştirilmesine katkıda bulunmak, Şirkette müşteri günleri ve demo toplantıları düzenlemek ve gerçekleştirmek,
  • Görev yapılan iş bölümünün yer aldığı fuarlarda görev alarak Şirketi temsil etmek.
  • CRM programını düzenli ve etkili şekilde kullanarak satış yönetimine dair Anahtar Performans Göstergelerini (KPI) takip etmek,
  • Müşteri memnuniyetini ve bağlılığını en üst seviyeye çıkarmak ve korumak, müşterilerden aktif şekilde geri bildirim almak ve raporlamak.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

Satış Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Mühendisi Satış Mühendisi Maaşları Satış Mühendisi Nasıl Olunur? Satış Mühendisi Nedir? Satış Mühendisi İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler / Üretim Makine ve Ekipmanları 1+

Hakkımızda

1986 yılından beri sanayinin montaj, kalite güvence, boya ve kaynak alanlarında üreticilere verim ve kalite artırmaya, maliyet iyileştirmeye yönelik ü

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (“KVKK”)UYARINCA KİŞİSEL VERİLERİNİZİN KORUNMASI HAKK

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Bireysel Emeklilik.

Satış Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Mühendisi Satış Mühendisi Maaşları Satış Mühendisi Nasıl Olunur? Satış Mühendisi Nedir? Satış Mühendisi İş İlanları