Stok Sevkiyat Sorumlusu

Hatboru Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Stok Sevkiyat Sorumlusu

Hatboru Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Hatay(Antakya, İskenderun, Kırıkhan, Yayladağı, Samandağ, Belen, Merkez, Defne)

İş Yerinde

İş Yerinde

12 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

311 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

311 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hatboru bünyesinde çalıştırılmak üzere ‘Stok Saha ve Sevkiyat Sorumlusu’ ekip arkadaşı arıyoruz!


Başvuruda bulunacak olan adayların:

Hatay; Antakya, İskenderun, Defne, Kırıkhan, Samandağ, Yayladağı ve Belen ilçelerinde ikamet ediyor/edebilecek durumda olmaları gerekmektedir.


İşin Amacı:

Çelik boru sektöründe 1964 yılından bu yana hizmet veren Hatboru San. ve Tic. A.Ş. 1998 yılında sulama ve sondaj borusu imalatından TSE ve API 5L standartlarında spiral kaynaklı boru üretimine geçerek bugün gelinen noktada çelik boru sektöründe en iyiler arasında yer almayı başarmıştır. Uzun süreli kariyer planlamanızda bizler ile devam etmenizi istiyor, mesleki bilgi ve birikimlerimizi sizler ile paylaşmayı ümit ediyoruz. Geleceğinize emin adımlar ile yürümek istiyorsanız, sizleri de geniş ailemizin bir üyesi olmaya bekliyoruz.


Genel Nitelikler:

- Microsoft Office Programlarını iyi derecede bilen,

- Kalite Yönetim Sisteme hakim,

- Stok ve Sevkiyat işlemlerinde EN AZ iki yıl tecrübeli,

- Analitik düşünme yeteneğine sahip,

- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

- Hafta sonu çalışma engeli olmayan adaylar değerlendirmeye alınacaktır.


İş Tanımı:

- İhaleye girilecek ve pazarlama tarafından bildirilen özelliklerdeki boru, dirsek vs. siparişleri için nakliye hesabı yapmak ve oluşacak ek malzeme maliyetlerini, uygun yükleme şekillerini bildirmek.

- Kesinleşip bildirilen siparişlerin sipariş formunda belirtilen araç sayısını kontrol etmek ve hata olması durumunda gereken bildirimlerde bulunarak düzeltilmesini sağlamak.

- Satış birimi tarafından geçilen ve nakliyesi tarafımıza ait siparişlerin araç talep formu hazırlamak, onaylatıp dosyalamak.

- Sevke hazır olan boruların ilgili satış birimine bildirmek ve sevkiyatın başlaması için uygunluk verildikten sonra sevkiyat iş emrini hazırlayıp “Günlük Sevkiyat Planı” oluşturarak boruların araçlara adet olarak ve nasıl yükleneceğini ayarlamak, yükleme yapılacak araçların özelliklerini de belirterek lojistik sorumlusundan araç istemek.

- Boru istiflemelerinde ve yüklemelerde kullanılacak kafes, taban semer, ara semer, tahta, takoz, conta, talaş çuvalları vs. tespit etmek ve zamanında hazır olmalarını sağlamak.

- Araçların yüklemelerini gerekli emniyet tedbirlerinide alarak yaptırmak, yükleme fişlerini düzenletmek.

- Fabrika dışında gerçekleştirilen gemi ve vagon yüklemelerinin zamanında yapılmaları için fabrikadaki yüklemeleri seri bir şekilde yaptırtmak, gerekli organizasyon çalışmalarını yürütmek.

- Tüm boruların hem kaplamalarının (Polietilen, Epoksi vs.) hem de boruların ve kaynak ağızlarının hasar görmeyecek şekilde talimatlara uyarak yüklenmesini istiflenmesini sağlamak.

- Yüklenen her aracın fabrikayı terk etmeden önce son kontrollerini yapmak veya yapılmasını sağlamak.

- Her ayın ilk günü, saha içindeki ve fabrika dışındaki stoklanmış tüm boruların sayımını yapmak, stok listesi güncelleyip planlamaya bildirmek.

- Saha çalışanlarının talimatlara uygun şekilde çalışmalarını sağlamak.


Hatboru olarak firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Stok Sevkiyat Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stok Sevkiyat Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

Hatboru Sanayi ve Ticaret A.Ş.Çelik boru sektöründe 1964 yılından bu yana hizmet veren Hatboru Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1998 yılında sulama ve sondaj bo

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Stok Sevkiyat Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stok Sevkiyat Sorumlusu İş İlanları