Ürün Müdürü

Vitabiotics

Ürün Müdürü

Vitabiotics

İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

20 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Pazarlama

Pazarlama

Başvuru Sayısı

183 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

183 başvuru

Departman

Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İngiltere’nin Lider Vitamin Şirketi Vitabiotics, büyüyen Türkiye operasyonu için takım arkadaşları arıyor! 

Vitabiotics, 50 yılı aşkın süredir yenilikçi sağlık ürünleri üreten, geliştiren, insan sağlığı konusundaki araştırmalara kendini adamış global bir sağlık şirketidir. Genel merkezi İngiltere’de bulunan şirket, tüm dünyada 3000’nin üzerinde çalışanıyla faaliyet göstermektedir. Ürünleri bugün 110 ülkede tüketiciler tarafından tercih edilmekte, sağlık profesyonelleri tarafından önerilmektedir. Vitabiotics, İngiltere’de, Kadın Sağlığı, Erkek Sağlığı, Saç Ürünleri, Hamilelik Ürünleri, Kemik ve Eklem Sağlığı, Göz Sağlığı, Hafıza Destek Ürünleri ve Menopoz Ürünleri olmak üzere 8 ayrı kategorinin ve toplam vitamin mineral pazarının liderdir.

Siz de sağlıklı yaşama kendini adamış, benzersiz bir portföye sahip bu büyük ailenin bir parçası olmak istiyorsanız bize ulaşın.


Rolün Tanımı:

Pazar analizi ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda, ürünlerinin bulunduğu pazarda en çok tercih edilen marka olmasını sağlayacak stratejik planlar yapmak ve temasta olduğu tüm iç ve dış paydaşlarla iş birliği içerisinde bu planların doğru uygulanmasını sağlamak. Sorumlu olduğu bütçeyi doğru yöneterek şirketin hedeflediği karlılığı getirmek. Güncel SWOT analizleri ile şirketin büyüme planına uyumlu yeni ürün önerileri geliştirmek. Marka değerini arttırmak.

Rolün Ana Sorumlulukları:

·      Şirket hedefinin ve marka hedeflerinin satış & tutundurma performansını yakın takip etmek, hedeflerin gerçekleşmesinden sorumlu olmak. Gerçekleşme riski görmesi durumunda ilgili departmanlarla ve üst yönetimle proaktif olarak iletişime geçerek çözüm önerileri sunmak.

·      Markalarının 360 pazarlama faaliyetlerini yönetmek ve geliştirmek. Geleneksel ve yenilikçi kanallardaki satış ve pazarlama faaliyetlerine liderlik etmek.  İş birliği yapılacak şirket/kurumları belirlemek ve markayla bağlantılı hayır kurumları ve dış kuruluşlarla ilişkileri yönetmek.

·      Veriye dayalı kararları ve sürekli ürün geliştirmeyi yönlendirmek için temel performans ölçümlerini izlemek ve analiz etmek.

·      VB web sitesindeki ve e-ticaret platformlarındaki ürünlerin faydalarını ortaya koyan medikal bilgi içerikleri oluşturmak. Dijital pazarlama departmanı ile iş birliği içinde çalışarak görsel olarak bu içeriklerin nihai tüketiciye ilgi çekici şekilde verilmesini sağlamak. Markaları için pazarlama materyallerini (sunumlar, broşür materyalleri, bilimsel araştırmalar, formüller vb.) ve promosyonlar üretmek. Reklam ve tanıtım kampanyalarını sağlık beyanlarına uygun şekilde, Dijital Pazarlama birimi ile iş birliği içinde değerlendirmek ve raporlamak.

·      Aylık olarak yapacağı ziyaretleri planlayarak ziyaret programını VB CRM e girmek. Bu programa uygun şekilde ziyaretlerin gerçekleşmesini sağlamak. Her hafta 2 gün saha ekibi ile ikili ziyaret planı yapmak.


Aradığımız Nitelikler:

·      Eğitim: Tercihen üniversitelerin ilgili lisans düzeydeki programlarından mezun.

·      Deneyim: En az 2 yıllık saha deneyimi/Sektörde 4 yıl deneyimli.

·      Mesleki ve teknik bilgi: OTC sektörüne hâkim.

·      Bilgisayar: Microsoft Office Programları Excel programına hâkim.

·      Yabancı Dil: İleri Seviye İngilizce.

 

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

Ürün Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Müdürü Ürün Müdürü Maaşları Ürün Müdürü Nasıl Olunur? Ürün Müdürü Nedir? Ürün Müdürü İş İlanları

Ürün Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Müdürü Ürün Müdürü Maaşları Ürün Müdürü Nasıl Olunur? Ürün Müdürü Nedir? Ürün Müdürü İş İlanları